SPEISEKARTE

MONTAG             Suppe :   Hrachová                                                                                                              1,9                                         Mittagessen :   Smažený sýr s hranolkami a tatarkou                                                          1,3,7             Auswahl - Abendessen :   1. Segedínský guláš s knedlíkem                                                                    1,3,7                                                               2. Přírodní kuřecí plátek s dušenou mrkví a bramborem                         7                                                                     3. Studený talíř: salámy, sýry, vejce, zelenina a pečivo                             1,7


ÚTERÝ              polévka :   Zelňačka s bramborem                                                                                      1,3,6,7,9                                           oběd :   Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, kyselá okurka   3,7,10                                   výběr večeře :   1. Holandský řízek s bramborovou kaší, kyselá okurka                            1,3,6,7,10,11,13                                              2. Zapečené těstoviny s uzeným masem, kyselá okurka                          1,3,7                                                              3. Studený talíř: salámy, sýry, vejce, zelenina a pečivo                              1,7


STŘEDA         polévka :   Kuřecí vývar s kapáním                                                                                          1,3,9                                            oběd :   Kuřecí rizoto posypané sýrem, kyselá okurka                                                 1,7,9,10                          výběr večeře :   1. Kuřecí maso na paprice s knedlíkem                                                         1,3,7                                                         2. Dukátové buchtičky se šodó krémem                                                       1,3,7                                                         3. Studený talíř: salámy, sýry, vejce, zelenina a pečivo                               1,7


ČTVRTEK     polévka :   Čočková                                                                                                             1,6                                               oběd :   Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší, kyselá okurka                         1,3,6,7,11,13                   výběr večeře :   1. Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem                    7                                                               2. Plněná paprika v rajské omáčce a těstoviny                                             3,6,8,9,11                                                 3. Studený talíř: salámy, sýry, vejce, zelenina a pečivo                                1,7


PÁTEK         polévka :   Česneková                                                                                                           1,7,9                                          oběd :   Maďarský guláš s knedlíkem                                                                            1,3,7                            výběr večeře :   1. Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem                                       1,3,7                                                       2. Zapečené rybí filé s bramborovou kaší                                                        4,7                                                         3. Studený talíř: salámy, sýry, vejce, zelenina a pečivo                                  1,7


SOBOTA   polévka :   Gulášová                                                                                                                 1,6,9                                     oběd :   Kuřecí směs a bramboráčky                                                                                 1,3,7,10                   výběr večeře :   1. Vepřový plátek s knedlíkem a zelím                                                                 3,7                                                    2. Kuřecí rizoto posypané sýrem, kyselá okurka                                                     1,7,9,10                                              3. Studený talíř: salámy, sýry, vejce, zelenina a pečivo                                      1,7


NEDĚLE   polévka :   Drůbeží s masem a nudlemi                                                                                  1,3,9                                    oběd :   Hamburská vepřová pečeně s knedlíkem                                                            1,3,7,9,10              výběr večeře :   1. Pečené kuřecí stehno s bramborem, kyselá okurka                                        1,7                                                   2. Švestkové knedlíky s tvarohem a moučkovým cukrem                                  1,3,7                                                 3. Studený talíř: salámy, sýry, vejce, zelenina a pečivo                                       1,7


UPOZORNĚNÍ! : Hostům, v den příjezdu, je vždy automaticky servírována večeře číslo 1.